Layanan OEM

Sampeyan pantes sing paling apik

Label pribadi (layanan OEM) minangka salah sawijining tren populer sing nyebar ing kene saiki!Lan, sapa sing bisa nerangake sing paling apik?Sampeyan!Nalika sampeyan minangka produksi sing paling apik saka Gusti, mula kenapa sampeyan ngedol awake dhewe menyang liyane?Sampeyan pantes layanan khusus lan Vannova minangka rekomendasi paling apik kanggo nggawe bulu mata label pribadi kanggo bisnis sampeyan.

Label pribadi bulu mata (layanan OEM)

Ora bisa dibantah manawa kemasan bulu mata label pribadi penting kanggo merek, dadi yen sampeyan kerjo bareng karo kita, kita mbantu sampeyan nggawe kemasan sing paling menarik lan khas.Tim desain khusus njamin kemasan sing alus kanggo sampeyan, lan layanan desain gratis kanggo pesenan akeh.Packaging kita seneng kualitas amarga kabeh desain iki nggunakake mode modern minangka referensi uga kita duwe hubungan kerjasama sing cedhak lan harmoni karo akeh pabrik packaging lan pabrik printing sing wis kawangun konfigurasi hardware domestik kelas siji saiki, anjog internasional lan kapasitas produksi saka bahan kemasan kanggo pirang-pirang taun.

Ekstensi bulu mata Label Pribadi Bulu mata label pribadi Kita ndominasi macem-macem jinis ekstensi bulu mata label pribadi lan gaya kemasan bulu mata lan sampeyan bisa milih apa wae sing disenengi, Yen ora ana sing disenengi, sampeyan bisa ngandhani sawetara informasi khusus kanggo njlèntrèhaké apa sing disenengi, lan seniman grafis kita bakal metu saka cara kanggo nggawe program khusus sing bisa digunakake kanggo perusahaan sampeyan.Kita njamin kualitas lan nawakake layanan sawise-sales sing nyenengake kabeh kemasan sing didol.Kita wis mbantu akeh klien nyiyapake merek sukses lan kita bakal ngaturake layanan sampeyan kanthi upaya maksimal.Aja ragu-ragu hubungi kita, tim kita siyap kerja bareng karo sampeyan.

Prosedur Label Pribadi

(1) Pisanan, sampeyan kudu konfirmasi pesenan akeh;

(2) Banjur menehi katrangan babagan jinis kemasan sing dikarepake lan ide desain sing disenengi, kita bakal ngirim syarat sampeyan menyang seniman grafis lan ngatur desain;

(3) Kita bakal duwe paling ora 3 rencana desain kanggo referensi sampeyan.Pilih sing paling apik sing disenengi lan kandhani yen sampeyan butuh pangaturan;

(4) Kita bakal ngirim desain revisi kanggo konfirmasi karo sampeyan;

(5) Yen sampeyan wareg, kita bakal nggawe file printing kanggo pabrik printing sawise mriksa telung.Pabrik percetakan bakal ngonfirmasi lan ngatur produksi akeh;

(6) We njaluk kothak lash pungkasan lan Pack karo bulu mata, banjur dikirim menyang sampeyan.