Kabar

  • Ekstensi Bulu Mata Werna Mbalik - Iki Cara

    Kabeh produk ing Vogue dipilih kanthi bebas dening panyunting. Nanging, kita bisa entuk komisi afiliasi nalika sampeyan tuku barang liwat tautan ritel.Apa pinggiran sing murub utawa pucuk lapisan sing alus, ana papan kanggo ekstensi bulu mata warna.
    Waca liyane
  • 27 Penting Dandanan Sing Ngganti Urip Kita

    Tren dandanan teka lan lunga, nanging sawetara produk bisa tahan uji wektu.Apa iku lipstik desainer favorit kabeh-wektu utawa ora bisa-urip-tanpa mascara, kita kabeh duwe staples tas kaendahan kita wis tiba ing katresnan karo maneh lan maneh.Tim ELLE vokal banget babagan produk dandanan favorit ...
    Waca liyane
  • Makeup Mripat Musim Panas Paling Apik Kanggo Dipakani Kabeh Taun

    Hai, Girls, iku pungkasan April lan mangsa panas teka!mangsa kanggo bocah-bocah wadon kita.Musim panas minangka musim kanggo ngetokake kabeh warna nalika nerangake dandanan-ana mung babagan cuaca sing anget lan angin sing cerah sing pancene pengin nyoba nganggo eyeshadow sing cerah utawa isin anyar ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane sampeyan bisa nggawe produk bulu mata palsu sing luwih glamor

    Pabrik Vannova bubar nggawe sawetara garis bulu mata anyar Butterfly Kisses Bulu mata iki minangka swiwi saka transformasi sampeyan.Metu saka zona nyaman lan bebasake dhewe nganggo gaya faux-mink sing dawa lan tanpa cacat iki.Butterfly Kisses nggawe wishes volumeized dadi kenyataan!Kadang sing...
    Waca liyane
  • Bulu mata palsu, barang fashion ilang saka tas kosmetik sampeyan ing musim semi iki

    Dina musim semi sing anget, lan kabeh sing ana throb uga esensi modis sing siap cekung bentuk jantung."Model" pindhah musim semi, mesthi duwe sawetara lembar kanggo rasa, ora mung nyolong ing titik tunas sampeyan, luwih-luwih lan jaman lan musim iki kudu selaras karo saben liyane, dadi tembung ganti saka s ...
    Waca liyane
  • Tips Makeup kanggo Wanita Luwih saka 50

    Tips Dandanan kanggo Wanita Luwih saka 50 Nggawe kulit katon apik tenan ing umur apa wae ora diwiwiti lan mandheg karo perawatan kulit-sanajan mesthi penting-apa sing kedadeyan sawise rutinitas perawatan kulit uga penting.Yen sampeyan mikir yen dandanan sing katon tanpa cacat kanggo wanita sing luwih tuwa ora dadi masalah, wektune mikir maneh ...
    Waca liyane
  • Ekstensi bulu mata lan jinise

    Apa Ekstensi Lash?Ekstensi bulu mata minangka serat semi-permanen sing dipasang ing bulu mata alami supaya pinggiran bulu mata katon luwih dawa, luwih lengkap, lan luwih peteng.Ekstensi bulu mata individu ditrapake kanggo saben bulu mata alami (siji ekstensi saben mripat alami ...
    Waca liyane
  • Spring sale ing diskon 20% eyelahes palsu

    Modern Trendi lan kelangan Vannova lash palsu mink lashes ngluwihi definisi perfect.Volume multi-dimensi sing padha nggawe soko sing everyone bakal ngomong bab yen lagi ing sampeyan.Gawe dandanan mripatmu menyang level sabanjure kanthi bulu mata palsu.Iki mripat alami ...
    Waca liyane
  • Hadiah LVMH 2022: Iki minangka Finalis

    Konglomerat busana mewah Prancis LVMH ngumumake dhaptar finalis kanggo hadiah LVMH 2022 dina iki, ndhukung wolung perancang busana enom.Mlebet ing edisi kaping 9, para penggemar fashion ngenteni pambuka kanthi ambegan saben taun, amarga dhaptar kasebut mesthi dadi indikasi sing kuat babagan sapa sing bakal dadi…
    Waca liyane
  • Bulu mata palsu, Gunakake dawa sing beda saka cendhak banget nganti dawa

    Apa sing kita deleng ing kene yaiku nggunakake sawetara dawa bulu mata sing ndadekake garis ndhuwur set katon rata lan umume klien bakal nggawe tampilan ngantuk.Nanging, yen kita nggunakake macem-macem dawa saka cendhak banget nganti dawa, kita duwe zona transisi liyane sing nggawe garis ndhuwur mbentuk ...
    Waca liyane
  • Vannova nggawe bulu mata palsu anyar kanggo perfeksionis

    Kita seniman lash ngerti iki ora cilik lan dadi luwih harder sing lawas sampeyan njaluk lan maneh sampeyan wis lashing.Mripatmu bakal kesel, punggungmu tansah lara, bangkekanmu krasa lara, bokongmu tansah mati rasa (ojo cepet-cepet ngidul saben wulan)...
    Waca liyane
  • 4 langkah prasaja kanggo nyempurnakake retensi bulu mata fasle

    Ing kene kita pengin nuduhake 4 langkah-langkah prasaja kanggo nyempurnakake retensi bulu mata fasle.Sapa sing bisa kelangan klien amarga bulu mata ora tahan?Wis pirang-pirang taun lan akeh nyoba lan kesalahan teknik lan produk - saiki aku nuduhake karo sampeyan produk sing digunakake lan langkah-langkah sing gampang.Langkah 1 & #...
    Waca liyane