3D Mink Bulu Mata Grosir Bulk kanggo dandanan

Katrangan singkat:

Bahan & Ukuran
 
Rambut bulu mata: Rambut wulu mink nyata
Oyod bulu mata: Batang katun ireng
Price: Pabrik murah grosir
Packaging: 5 pasang saben kothak
Ketebalan: 0,07 mm
Dawane: 1.8cm
Jembar: 3.2cm
Curug: JC


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Langkah-langkah bulu mata palsu sing bisa digunakake minangka nderek:

    1. Alon-alon terus loro ends saka bulu mata palsu karo clip saka ROOT dhewe.

    2. Tahan loro ends bulu mata palsu banjur push alon-alon kanggo nambah radian lan curler

    3. Potong rambut bulu mata sing luwih dawa saka ujung mata

    4. Aplikasi lim lapisan kasebut kanthi teliti, podo karo ROOT bulu mata palsu.

    5. Dorong bulu mata nganggo driji supaya pas.

     

    Bahan: Rambut Sintetis Tangkai Katun Hitam

    Kita nampa pesenan Sampel kanggo nguji kualitas

    Distributor langsung ngidini kita nyedhiyakake rega sing apik banget;

    Penampilan alami gawenan tangan kanggo sampeyan gampang digawa lan gampang dianggo

    Katentuan pembayaran: Paypal

    Wektu pangiriman: 5-20 dina kanggo pesenan sampel;

    5-20 dina kanggo pesenan Grosir;

    20-40 dina pesenan khusus

    Packing: Bisa disesuaikan








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan