Handmade Grosir bulu mata sintetik Magnetik F016

Katrangan singkat:

1. Bulu mata kira-kira 15-25mm, banget alami, menehi wong perasaan sing nengsemake

2. Bulu mata magnet 3D digawe saka serat sintetis kualitas tinggi Korea

lan 0.2mm ultra-tipis magnet, kang nyaman lan trep kanggo nyandhang.

3. Kanthi ati-ati, bulu mata bisa digunakake kaping pirang-pirang.

4. Ora ana stimulasi, ora ana buntut mata sing ora lem, salib sing dawa, bulu mata palsu kanthi adesif siji-tutul


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Magnetic synthetic eyelashes F-016
     
    Fitur:

    Wild lan realistis, gampang mbusak dandanan

    upgrade tenan, nyandhang tanpa kroso.

    cendhak ing ngarep lan mburi dawa, sudhut njaba saka bulu mata rada dawa saka sisih njero, sing bisa mulet mata, langsung nggawe pasangan mata bie nengsemake.

    Lulus test resistance angin, longlasting tanpa tiba mati.

    Gosok alon-alon loro potong nalika njupuk bulu mata

     

    Magnetic synthetic eyelashes F-16#

     

    >Copot bulu mata palsu kanthi ati-ati, wiwit saka pojok njaba.Yen sampeyan ngrasakake resistensi, copot lem sadurunge nerusake kanthi ngrendam Q-tip ing remover dandanan sing ora adhedhasar lenga lan lebokake ing sadawane pita ing ngendi sampeyan lagi berjuang kanggo unstick.

    >Elinga, aja nganti rendhem bulu mata!Dheweke bisa njupuk banyu sethithik, nanging aja nganti klelep.Yen bulu mata dadi teles, bisa uga ilang bentuke.

    > Iku anti banyu lan kringet-tahan, tanpa kuwatir bab teka mati.

    >Sugeng rawuh ing kutipan sampeyan, muga-muga bisa nggawe kemitraan bisnis luwih awal!Mangga duwe kapercayan ing kemampuan kita kanggo ngirim.

    Kaya sing dituduhake, demonstrasi ing ngisor iki minangka cara panggunaan sing apik:

    1. Bukak kothak, njupuk rong potong, alon-alon corak bagean magnet ↓
    2. Ndandani bulu mata ing curler, sijine ing magnet utama curler ↓

    3. Arah ing oyod bulu mata lan jepitan alon-alon↓

    Nyetel posisi miturut kabutuhan ↓

            

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan