Sutra Awet Bulu Mata Palsu Sintetis Panjang Vendor 18mm Batang Lembut G800

Katrangan singkat:

Bahan & Ukuran
Rambut bulu mata: Sutra Sintetis
Oyod bulu mata: Batang katun ireng

Price: Pabrik murah grosir

Packaging: 5 pasang saben kothak

Ketebalan: 0,07 mm

Dawane: 1.8cm

Jembar: 3.2cm

Curug: JC


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    睫毛尺寸标记图

     

    Ukuran bulu mata ditampilake kanthi skema ing sisih kiwa

    1. seri 3D5D, materi apik, katon ayu, rega murah,

    2. 100% gawenan tangan, apik banget, efek apik banget.

    Gunakake banyu perm berkualitas tinggi, ngrampungake efek desain sing tahan lama.

    3. Swara 100 model kanggo milih saka, utamané kanggo wanita looking kanggo jinis lan glamor.

    Mangga deleng situs web Vannova kanggo nemokake gaya favorit, lan takon informasi luwih lengkap.

    4. Kemasan lan gaya sing bisa disesuaikan.

    5. Kita ngarep-arep banget kanggo nampa pitakon lan ninggalake saran sing tulus.

    TIPS  Link iki ngemot enem gaya kanggo pilihan sampeyan, informasi penting kaya ing ngisor iki:

    • padha G801 L2.1cm;G802 L1.9cm;G803 L1.6cm;G805 L1.6cm;G806 L1.7cm, kabeh item iki Kekandelan 0.07mm;Jembaré 3,2 cm

    • Kanthi cara njupuk sampel acak, sabab saka kabeh bulu mata palsu sing handcrafted, pangukuran bakal duwe kasalahan ono.

    • Wigati dicathet nomer artikel saka font pink ing ngisor gambar lash nalika sampeyan nggawe pesenan.(yen ora, kita bakal ngirim gaya G800 minangka standar)

    • Iki 6 gaya digawe saka Silk Sintetis rambute Black Cotton Stalk, alus lan aman, gampang kanggo nindakake lan gampang kanggo nggunakake;

    • Oyod bulu mata yaiku stalk katun, ora bakal lara ing kulit ing sekitar mata utawa kanggo bulu mata alami dhewe.

    • Pabrik prices sale langsung menehi lan layanan pisanan-tingkat kanggo bali kasurung customer.

    • urutan Sample bisa ditampa, wektu pangiriman: 5-20 dina kanggo urutan sampel;20-40 dina kanggo pesenan Grosir.

    • istilah Pembayaran: Paypal , Western Visa T / T etc.

     

    205A7109 205A7112 205A7115 205A7118 205A7122 205A7128


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan