Bulu Mata Palsu Handmade Soft Black Cotton Stalk 3D X36-40

Katrangan singkat:

Rambut sutra & gagang Katun Ireng

Waterproof, tahan suwe

Gampang kanggo aplikasi lan mbusak

Harga diskon pabrik outlet

Ketebalan: 0,07 mm

Dawane: 1.7cm

Jembar: 3.2cm

Curl: JC utawa selaras


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    • Bulu mata palsu Vannova digunakake dening pusat kecantikan, bulu mata palsu digawe saka sutra sintetis kanthi gagang katun ireng sing aman kanggo nyandhang,

    bakal menehi sampeyan katon alami kaya bulu mata dhewe;Penampilan alami buatan tangan, nambah kekandelan dawa curl.

    amarga katon ayu lan alami, gampang digawa lan gampang dianggo, sampeyan pantes.

    • Vannova lashes bakal ekstensi kanggo bab 2-3 minggu.Ing kene kita ramah ngelingake sampeyan supaya menehi perhatian,

    Extensions dipengaruhi dening gaya urip turu.Sering ngucek mata

    lan malah sawetara produk perawatan kulit adhedhasar lenga bisa nyuda umur layanan kanggo bulu mata.

    • bulu mata Vannova minangka cara sing apik kanggo nambah tampilan sih-rahmat lan nggawe urip sampeyan menang luwih akeh kesempatan.

    Wanita sing duwe pengalaman sawise adol bakal komunikasi karo sampeyan kanggo mesthekake yen sampeyan bisa entuk bulu mata sing cocog.

    uga kita bakal mbantu ngatur gaya unik dhewe.Kita nampa pesenan nyoba kanggo konfirmasi.

    • Menehi saben kita kasempatan saiki kanthi nyetel janjian online utawa liwat telpon, tim trampil kita bakal menehi jawaban ing 24hours.

    • Link iki ngemot lashes gaya anyar kita: Item No. 3D X37 L1.9cm;3D X38 L1.3cm;3D X39 L1.3cm;3D X40 L1.7.

    kita tansah nyekel prinsip "Kualitas Utama, Eksploitasi Inovasi lan Kredit" pisanan.

    We warmly welcome pelanggan ing ngarep lan luar negeri kanggo hubungi kita bebas.Mangga aran kanggo hubungi kita prakara liyane sing ora kasebut.

    • Kaluwihan rega kita: Harga jual langsung pabrik kanthi efektif nyuda biaya pengadaan.

    • Katentuan pembayaran: Paypal T / T Visa etc.

    • Wektu pangiriman: 5-20 dina kanggo urutan sampel;20-40 dina kanggo pesenan grosir;20-40 dina pesenan khusus

     

    205A7096 205A7098 205A7099 205A7102 205A7103 205A7105 205A7106 205A7108cm






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan