Bulu Mata Palsu Handmade Soft Black Cotton Stalk 3D 312-317

Katrangan singkat:

Bahan & Ukuran
Rambut bulu mata: Sutra Sintetis
Oyod bulu mata: Batang katun ireng

Price: Pabrik murah grosir

Packaging: 5 pasang saben kothak

Ketebalan: 0,07 mm

Dawane: 1.8cm

Jembar: 3.2cm

Curug: JC


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    TIPS  Link iki ngemot enem gaya kanggo pilihan sampeyan, informasi penting kaya ing ngisor iki:

    • padha G801 L2.1cm;G802 L1.9cm;G803 L1.6cm;G805 L1.6cm;G806

    L1.7cm, kabeh item iki Ketebalan 0.07mm;Jembaré 3,2 cm

    • Kanthi cara njupuk conto acak, sabab kabeh bulu mata palsu digawe tangan,

    pangukuran bakal duwe kasalahan sing ora bisa dihindari.

    • Wigati dicathet nomer artikel saka font pink ing ngisor gambar lash nalika sampeyan nggawe pesenan.

    • Iki 6 gaya digawe saka Silk Sintetis rambute Black Cotton Stalk, alus lan aman, gampang kanggo nindakake lan gampang kanggo nggunakake;

    • Oyod bulu mata yaiku stalk katun, ora bakal lara ing kulit ing sekitar mata utawa kanggo bulu mata alami dhewe.

    • Pabrik prices sale langsung menehi lan layanan pisanan-tingkat kanggo bali kasurung customer.

    • urutan Sample bisa ditampa, wektu pangiriman: 5-20 dina kanggo urutan sampel;20-40 dina kanggo pesenan Grosir.

    • istilah pembayaran: Paypal , West Visa T / T etc.

    睫毛尺寸标记图











  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan