Vendor Bulu Mata Fluffy Handmade Softer Lighter3D X31-35

Katrangan singkat:

Batang katun ireng

Harga diskon pabrik outlet

Ketebalan: 0,07 mm

Dawane: 1.5cm

Jembar: 3.2cm

Curug: JC


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Langkah-langkah bulu mata palsu sing bisa digunakake minangka nderek:

    1. Alon-alon terus loro ends saka bulu mata palsu karo clip saka ROOT dhewe.

    2. Tahan loro ends bulu mata palsu banjur push alon-alon kanggo nambah radian lan curler

    3. Potong rambut bulu mata sing luwih dawa saka ujung mata

    4. Aplikasi lim lapisan kasebut kanthi teliti, podo karo ROOT bulu mata palsu.

    5. Dorong bulu mata nganggo driji supaya pas.

    Katentuan pembayaran: Paypal

    Sample order: bisa ditampa kanggo nguji kualitas, bisa digunakake maneh 10-20times kanthi becik lan mlaku;

    Urutan sampel kasedhiya, Packing uga bisa disesuaikan

    Kaluwihan: Harga jual langsung pabrik;Kerajinan sing apik banget

    Gampang digawa lan gampang digunakake kanggo saben dina

    Wektu pangiriman: 5-20 dina kanggo pesenan sampel;

    5-20 dina kanggo pesenan Grosir;

    20-40 dina pesenan khusus

    • Ing link iki, ana 5 produk padha: Item No. 3D X32 L1.8cm;3D X33 L2.1cm;3D X34 L1.6cm;3D X35 L1.8

    Mangga pilih miturut setelan sampeyan kanthi bebas.

    205A7079

    205A7084 205A7086 205A7298 205A7300 205A7087 205A7089 205A7090 205A7092cm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan