Multi-lapisan Bulu Mata Palsu Ireng Cotton Stalk 3D X26-30

Katrangan singkat:

Batang katun ireng

Harga sale factory outlet

Ketebalan: 0,07 mm

Dawane: 1.3cm

Jembar: 3.2cm

Curug: JC


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    3DX27

    Sampurna kanggo aplikasi profesional kaya wengi bocah wadon, festival, pesta lan dandanan saben dina

    Kita nampa pesenan sampel kanggo nguji kualitas, lan pengepakan uga bisa disesuaikan

    Kaluwihan kita: Harga jual langsung pabrik;Penampilan alami buatan tangan

    gampang digawa lan gampang kanggo nyandhang, tahan lama tanpa rontog

    Katentuan pembayaran: Paypal

    Wektu pangiriman: 5-20 dina kanggo pesenan sampel;

    20-40 dina kanggo pesenan Grosir;

    20-40 dina pesenan khusus

    Produk sing padha: Item No. 3D X27 L1.4cm;

    3D X28 L1.6cm;3D X29 L1.6cm;3D X 30 L1.7cm

    205A7078

    Spesifikasi produk:

    Dawane: 1.7cm

    Ketebalan: 0,07 mm

    Jembar: 3.2cm

    Bulu mata multilayer sing kandel gampang digunakake, sanajan kanggo pamula.Gampang dicopot, gampang dipilih, stabil lan curl tengen, ora ana residu, lan ora kusut.

    Vannova duwe luwih saka 100 gaya sutra katun sintetis stem, kulit alergi uga cocok.

    • Nglumpukake situs web iki lan ngarep-arep nampa pitakon awal, produsen adol rega sing luwih murah, kualitas terjamin!

    睫毛11. Cepet alon-alon lan lengkungake bulu mata saka rong ujung.

    2. Jiwitake rong ujung bulu mata palsu.Lan alon-alon push kanggo nggawe curlier.

    3. Potong bulu mata palsu saka pojok njaba mripat sing ora perlu.

    4. Lem alon-alon sikat ing oyod bulu mata palsu.

    5. Tempel bagian tengah, bagian pojok njaba lan pojok njero mripat bulu mata palsu.

    Yen sampeyan pamula, sampeyan bisa ngethok bulu mata palsu dadi telung potong, lan nempelake pojok njaba mripat,

    sisih tengah, lan bagean pojok njero mripat saka bulu mata palsu.

    6. Alon-alon push bulu mata palsu nganggo driji, banjur sisir lan pencet saka ngisor menyang ndhuwur, supaya bulu mata dhewe lan bulu mata palsu dipasang rapet.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan