Pabrik Cina Grosir bulu mata sintetik Magnetik F-MB05

Katrangan singkat:

1.Bulu mata magnet 3D, serat sintetis kualitas tinggi Korea,

0.2mm ultra-tipis magnet, nyaman lan trep kanggo nyandhang.

2.Kanthi ati-ati, bulu mata bisa digunakake kaping pirang-pirang.

3.Ora ana stimulasi, ora ana buntut mata tanpa lem, salib sing dawa,

siji-tutul poto-adhesive bulu mata palsu

4.2 bêsik wesi sembrani kuwat lan awet


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Magnetic synthetic eyelashes F-MB05Vannova Bulu Mata Magnetik F-MB05

    Gaya iki dilengkapi karo 2 magnet cilik nanging kuat,

    Bisa dipasang kanthi cepet ing posisi eyeliner,

    lan ora perlu kuwatir yen dheweke tiba.

    Iku gampang kanggo njupuk malah pisanan kanggo latihan.

    lagi lashes gawenan tangan, nyaman lan awet.

    Aja ragu-ragu kanggo nyoba macem-macem make up lan bulu mata,

    sing bakal nggawe urip sampeyan warni lan unik.

     

    磁铁睫毛佩戴_副本Ing sisih kiwa, kita nggawe skema sing gampang nuduhake langkah-langkah kasebut,

    nuduhake karo sampeyan pengalaman carane nggunakake bener.

    yen sampeyan nggunakake kanthi bener lan kasebut kanthi teliti, lash bakal

    digunakake kaping pirang-pirang, ing nalisir, iku gampang unuseable.

    Langkah-langkah kaya ing ngisor iki:

    1. Tahan bulu mata ndhuwur ing mripatmu

    2. Posisi bulu mata ing ndhuwur bulu mata alami,

    supaya pinggiran njaba baris munggah karo pinggiran alam Panjenengan

    3. Ninggalake lash ndhuwur ngendi iku, lan Pick munggah lash ngisor

    4. Tanpa kedhip, lebokake bulu mata ing ngisor bulu mata alami,

    supaya ketemu lan nyambung karo sembrani lash ndhuwur.

    • Kene limang gaya beda ing link iki, please kindly milih bebas miturut wusana.

    Yen sampeyan durung nemokake sing cocog ing kene, mangga pindhah menyang kaca sabanjure,

    Vannova duwe desain bulu mata palsu sing paling lengkap, nyisihake masalah browsing situs web.

    Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nggawe hubungan bisnis biasa karo sampeyan.Kanggo menehi sampeyan rega sing apik, bulu mata kualitas, layanan sing anget lan enten.

     

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan