Sapa kita lan Apa milih kita

Hebei Fine Art Co., Ltd.

Our Company

Perusahaan Kita

  • Vannova minangka perusahaan dagang global kanggo produk konsumen lan industri.
  • Perusahaan kita diadegaké ing taun 2007. Desain lan kemampuan pangembangan sing kuwat,
  • produk EYELASH multi-kategori, Resonasi cepet lan komunikasi sing gampang,
  • pemahaman babagan marketing lan produksi,
  • nyedhiyakake konsumen kanthi macem-macem layanan.
  • OEM disambut kanthi apik, nikmati rega langsung pabrik sing kompetitif.

 

Tim kita

Kita duwe baris produksi lengkap lan peralatan kanggo ketemu kapasitas produksi lan tim diselidiki profesional kita, kontrol kualitas ketat.Kita nawakake layanan OEM lan ODM lan tim desain bisa mbantu ngatur label pribadi sampeyan.

Tim sales kita bakal mangsuli lan ngrampungake masalah sampeyan sajrone nglebokake silia buatan sajrone 24 jam.

fgd (2)
Delivery

Pangiriman

We duwe perjanjian karo DHL, FEDEX, UPS, EMS, SF lan TNT kanggo nyedhiyani barang lan transportasi pangayoman luwih, kanggo Njamin sampeyan bisa nampa bulu mata dhawuh.
OTim desain sing kuwat lan stok bulu mata palsu ngidini kita tetep nganggo tren lan pangiriman cepet.

gol kita

Kita gelem maju lan berkembang bebarengan karo para pelanggan.Kita uga gelem njaga hubungan kerjasama jangka panjang lan stabil karo para pelanggan.Liwat dandan terus-terusan kualitas produk lan layanan, entuk kapercayan pelanggan, pelanggan luwih yakin bisa kerja sama karo kita, supaya bisa entuk kahanan sing menang.

Our goals

Kita tansah pengabdian dhéwé kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk oriented pasar paling apik, Minangka pedagang bulu mata profesional lan Produsèn ing jeneng account VANNOVA, Kita bisa kurban sawetara saka sudhut produk bulu mata kalebu Strip lashes, ekstensi bulu mata, klaster flare lashes, ekstensi alis. , aksesoris bulu mata lan alis lsp. Kualitas sing dipercaya minangka komitmen sing tetep kanggo kabeh klien ing saindenging jagad.Kanthi upaya terus-terusan lan fokus ing kualitas lan layanan produk, uga dhukungan tim riset lan pangembangan profesional, kita percaya yen VANNOVA bakal dadi pilihan sing paling apik saka China.

Kita nampa pesenan OEM saka pelanggan grosir utawa distributor sing duwe gaya desain bulu mata sing inovatif lan modis sing bisa adaptasi ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.

Kita ora dhaptar kabeh produk kene, kanggo desain liyane karo rega lan specification ing rincian, utawa duwe pitakonan kanggo produk kita, please aran free hubungi kita liwat email utawa telpon, Kita tansah Sincerely pengin produk kelas siji lan layanan banget

kanggo menang kepuasan pelanggan lan pangenalan.